Houses

Bellagio Way Residence

A choreographed composition of richly textured volumes, bold geometries, and framed views takes advantage of the hillside topography while resolving challenging zoning requirements.

A generous motor court signals arrival at an apex of building where an auto gallery opens to extends the scale of the motor court. A sunken double height living space off of the entry opens onto a large terrace and infinity-edged swimming pool.

Private spaces occupy the entire second level including a master suite that opens onto two private terraces and a serene landscaped garden.

A host diverse entertainment options including a wellness spa, basketball/racquetball court, bowling alley, wine room, and home theater are accessed via two main stairways on the lowest level, anchoring the building volumes to the site while offering both social and contemplative experiences.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *