Houses

CARBON

By carrying out the metamorphosis of the apartment, we departed from the classic division of space. We demolished most of the walls, as a result of which the place gained a completely new energy. In the middle of the open space, a cube was created in which we hid a utility room and a dressing room. The kitchen flows smoothly into the living room and dining room, and the bedroom opens onto the bath room.

We are against setting sharp borders, creating barriers, creating divisions. We strive for the commonality of space, a smooth transition from one to another, interpenetration and coexistence. Hence, the communication in a circle that is often present in our projects, a liking for enfilades, the use of numerous glazing and mirror surfaces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *