Houses

Grange Canal, Switzerland: A living space in Geneva

A living space in Geneva transformed into two room family apartment. An apartment filled with a clever selection of art and furniture by various artists. The modern minimalist concept with the dominance of white color makes the apartment look simple with interesting artwork details. The shape of the furniture is not complicated but functional and efficient. the storage spaces on the furniture make the room clean and seem more spacious.

Soft, bright and natural colors that dominate the room make the artwork and furniture stand out more to be displayed. Furniture made of wood gives a warm impression to the room while staying on a modern minimalist concept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *