Marlborough TH W - House Decades

Marlborough TH W

Marlborough Townhouse West involves converting from the ground floor of a three-storey house into a luxurious entertainment space that retains the essence of the formal Back Bay style while embracing a more contemporary aesthetic.

Architectural and interior design renovations including a new entry experience, an elongated marble fireplace with custom sculptural installations, multilevel ceilings, and floor-to-ceiling panels that hide access to the guest bedroom and dressing room, creating the necessary distinction between public spaces. and personal.

Owners are attracted to the panel concept because it allows for a reinterpretation of the details of a classic living room; Darker, specially designed walnut paneling surrounds the dining area and a white lacquer finish brightens up the nearby living area, making it ideal for gatherings.