Tag: metal Archives - House Decades

The focus throughout Hibiscus Island was to create a splendid space full of light, with luxury finishes. The interior has a color gradient: its colors flow smoothly from light and warm to more saturated and cool. The general color palette ...

The sunny side like the second wind was the one to bring this a bit innovative and unusual hints of color layout. We created a special aesthetics for this apartment, which was stretched through each room, linking the bedroom, the ...

Meet the space that speaks for itself, greet the Shadows of Urban Life. According to IIDA Executive Vice President and CEO Cheryl S. Durst, Hon. FIIDA: “The projects chosen are as distinctive as they are thoughtfully-designed, demonstrating unique spatial intelligence, ...

Our task was to equip a living space in a new residential complex for a young single man, create a calm interior, and rethink a concept of a modern masculine interior. There is a stable image of a man and ...

Grand Apartment belongs to a cultural expert who appreciates architectural ensembles, asked us to create the perfect interior that fully reflects his taste. Our job is to pay homage to interior architecture in all its exquisite detail and at the ...

Mayumi is a newly restored 35-unit creative living space catering to the young Silicon Beach professional. In the urban context of Los Angeles, Mayumi was designed as a courtyard building that clearly defines an outside public face experienced from the ...

AI_Krut is a penthouse in the center of Lviv. Thanks to the metal frame of the load-bearing elements, we managed to redesign the space and make it as free as possible, to add natural light thanks to the light channels. ...

The RS Apartment, surrounded by a 360º view of the Ipanema beach, is a project that matches customer demand: a place where the owner family could go to spend some seasons and receive their friends in Rio de Janeiro. 520m² ...

Overlooking the sea, a sand-colored volume mimetically accommodates itselfamidst the lush green vegetation, in full integration with nature. Facing the Baleiabeach, on São Paulo coast, JD House is the ideal spot for a family composed of acouple and their 4 ...

The ACL Apartment was thought to hold an extensive art collection that permeatesevery environment connecting them. The architecture project is authored by ArthurCasas and co-authored by Cristiane Trolesi, from C+AD Arquitetura e Design. Theinteriors were designed jointly by Arthur and ...