Tag: playful Archives - House Decades

Golden House is a breathtaking home mixes natural wood, marble, art pieces, sweeping glass walls, sunlight and an abundance of greenery to create a fresh, arresting look- it could be a major gallery atrium. An airy golden suspended semi-circular staircase ...

Diamond is an apartment in one of the Luxury Apartments in Kiev’s Diamond Hill, the architectural studio YoDezeen employed a light airy color scheme, clean open style, design furniture, and humorous contemporary art to create a bespoke high-end design- a ...

Mayumi is a newly restored 35-unit creative living space catering to the young Silicon Beach professional. In the urban context of Los Angeles, Mayumi was designed as a courtyard building that clearly defines an outside public face experienced from the ...

Alteryx is a leader in self-service data analytics that provides an intuitive workflow for data blending and advanced analytics. To illustrate Alteryx ’s identity as well as excite and empower the team, RAW Design Consultants created a futuristic tunnel-like contrast ...

Cellulant are a young and rapidly growing African fintech company. Their new home was to be a reflection of their young and vibrant brand, and the design brief was to create an environment that promoted collaboration, innovation and openness that ...

The narrative of the new Miral headquarters in Abu Dhabi is undeniably employee-centric. Designed by GAJ Architects, it explores a progressive work environment beyond the norm. Unconventional spaces that support new-age work systems interspersed with elements of fun form the crux ...

After winning the competition for the new El Paso Children’s Museum, Snøhetta has designed a light filled, lofty and playful museum in the heart of the city. Snøhetta has partnered with El Paso architects Exigo, and is working with Gyroscope ...

Snøhetta has expanded the playful brand and interior concept for the Norwegian house of fashion brands Moniker with a brand-new men’s and sports section, dubbed Moniker Man and Moniker Sport. By adding a brand new 1,500 m2 story to the Moniker universe, the expansion creates ...

Designed by our friend and colleague, the late Thomas Everett Lamb, the exterior of this 5,600 square foot custom-built home is a clean palette of white stucco walls and dark bronze window frames. Our client, who was fearless with color, ...

The apartment is a small penthouse in Turku of about 65 square meters. Before the renovation, too many doors closed the spaces and the passage of light. In addition, the bedroom enjoyed the most beautiful view of Turku’s historical emergencies; bringing light ...